Execució Àrea Territorial

UN ESFORÇ QUE MONTCADA ES MEREIX

Cohesionar Montcada i Reixac ha estat la prioritat de l’Àrea Territorial. A Mas Rampinyo hem fet més permeable la barrera de l’R3. A Terra Nostra s’està convertint l’N-150 en un passeig que uneixi i no en una barrera que separi. A la Font Pudenta es fa la connexió dels carrers Medinaceli i Barberà. A Can Sant Joan s’ha invertit com mai a la Muntanyeta i tant el Rec Comtal com el carrer Bosc ens uneixen a Vallbona. A Can Cuiàs, les noves rotondes, la xarxa ciclable i la vorera de l’N150 permetran moure’ns a peu o en bicicleta en una anella cívica que unirà els barris. El soterrament de l’R2 és clau per a la cohesió del centre i de tot el municipi.

Hem fet molt, sense amagar-nos i afrontant les greus problemàtiques urbanístiques que s’arrosseguen: barris sense serveis, endeutament per expropiacions, llicències i concessions mal donades, sentencies judicials contra l’Ajuntament, planejaments anul·lats, indisciplina urbanística, espais marginals, abocaments incontrolats i territori i patrimoni menystingut. L’Auditoria urbanística ha analitzat l’herència rebuda d’una època de majories absolutes, de bombolla especulativa i de prepotència i manca d’ètica en els responsables polítics. No n’hi ha prou en tenir una ètica d’honestedat i una voluntat de servei públic, hem posat les bases i el control perquè aquest desgavell no pugui tornar a passar.

Hem de mirar endavant i tenir confiança. Hem fet un exercici de rigor i transparència que li convenia a aquest Ajuntament i a la ciutat. Hem encarat totes les problemàtiques que patim des de fa massa temps i hem posat en valor el potencial que té Montcada. I hem fet molt per la millora i cohesió de Montcada. Aquí al costat tenim les mesures. Podem estar orgullosos per la feina feta. Montcada s’ho mereix.

Jordi Sánchez - President de l'Àrea Territorial
Jordi Sánchez - President de l'Àrea Territorial